BOWTECH Qi, livsenergi
Hvordan
foregår det

BOWTECH
Små greb der stimulere kroppen
til at helbrede sig selv.

se videoen

Arbejdet består af små lette greb og kan foretages gennem tyndt tøj eller på den bare hud. Grebene, som udføres på specifikke steder på kroppen (muskler, sener, ledbånd og nerver), giver signaler til nervesystemet hvorved kroppen reagerer med sine egne vitale ressourcer. Der er hyppige og vigtige pauser mellem hver grebsrække, hvilket giver kroppen tid til at opfange og drage nytte af disse. Selve Bowtech grebet, er typiske en let rulning over en muskel struktur med to fingre. Når der rulles over musklen, påvirkes nerven under musklen, hvilket sender signalet videre i kroppen.

Under en behandling, oplever man ofte strømninger af energi, kulde, eller varmereaktioner. Klienten kommer ofte i en dyb afspænding eller falder i søvn og ofte kommer der 'maverumlen'. Begge dele er tegn på en dyb frigørelse fra stress og et skift fra det sympatiske (stressbetonet tilstand) til det parasympatiske (hvile, afslapning og restitueret tilstand), hvorefter heling kan påbegyndes. Det er Bowtech behandlingen der giver kroppen mulighed for dette skift.

Efter en behandling, føles kroppen som oftest afslappet og man føler en indre ro og tørst.
Det er ikke unormalt, hvis du føler dig træt, stiv og øm i nogle dage efter behandlingen.
Kortvarig opblussen af symptomet, øget vandladning, grumset urin, øget tarmfunktion, forøget energi og livsmod er nogle symptomer som er meget almindelige. Disse reaktioner skal opfattes positivt, idet de oftest er et bevis på at behandlingen giver resultat.

     

Yderligere information
om BOWTECH:

Behandlerliste og uddannelse
se på
www.bowtech.dk

Aut. sygeplejerske
Mona Krank

Østermarkvej 18, 6230 Rødekro
mobil: 25114707
e-mail: monakrank@gmail.com