BOWTECH Qi, livsenergi
Gæstebog

BOWTECH
Små greb der stimulere kroppen
til at helbrede sig selv.

se videoen

Den 13. Sept. 2014 skrev Susanne
Om min erfaring med Bowtech behandling
Min erfaring med Bowtech behandling at det hjælper. Jeg har selv i mange år haft ondt i ryggen, hofter, knæ m.m.
Jeg startede ved Mona for 4 uger siden og jeg er bare glad for det har hjulpet mig med smerte lindring er blevet mere glad. Når jeg har været til behandling ved Mona har jeg haft flere dage uden smerter. Det er bare så dejlig når man har haft smerter i mange år. Det er faktisk som at få et nyt liv. Jeg vil varmt anbefale at man prøver. For det har være smertefri er bare godt. Behandlingerne gør ikke ondt , det er tryk på sener og muskler. Så prøv det.

Den 11. Apr. 2014 skrev Connie
Døv på højre øre
Jeg har de sidste 4 år hver efterår og vinter gået med et øre som har været lukket pga. noget væske føles det som om . Har fået trommehinden punkteret 2 gange, ved ørelægen men det har kun holde i ca 14 dage så har det været lukket igen . Men efter to behandlinger med Bowtech kan jeg nu høre igen det er super skønt.

Den 11. Apr. 2014 skrev Birk
Kolde tæer
Jeg har de sidste mange år gået med kolde tæer . Men efter 1 behandling af Bowtech har jeg nu så dejligt varme tæer at jeg kan sove unde strømper , hvad jeg ikke har kunnet de sidste mange år og i løbet af dagen har jeg så varme tæer så jeg næsten har lyst til at smide strømperne. Skøn fornemmelse.

Den 23. Apr. 2015 skrev Birte
Ondt i ryggen
Jeg hørte om bowtech fra en veninde, som havde haft gode resultater med behandlingen, og tænkte at det måtte jeg prøve. Jeg startede hos Mona pga ondt i ryggen, spændinger og efter et par behandlinger er jeg meget forundret og positiv overrasket. Det har hjulpet på ryggen, og som sidegevinst jeg har ikke længere kolde fødder, mine spændinger i armene er pist væk og min krop slapper fuldstændig af. En rigtig god behandlingsform.

Fortæl om din oplevelse med Bowtech behandlingen
Skriv til mig

Mona Krank
Østermarkvej 18, 6230 Rødekro
mobil: 25114707
e-mail: monakrank@gmail.com